Kies je camper

Waar je ook heen gaat, wij hebben een camper die bij je past. Kies maar.

Chausson Family Topper

 • 5 slaapplaatsen
 • 4 personen
€,-
Onze nieuwe trots, de superluxe 5- persoons familiecamper! Wat rijdt deze camper heerlijk, een automaat met 170 pk. Modern ingericht, grote koelkast, een supergrote garage en een royaal lengtebed. Het elektrische hefbed biedt plaats aan 2 personen, de vijfde persoon kan slapen op de ingeklapte dinette. Een royale badkamer waarin je de wand kunt omdraaien, zodat je een mooie douche hebt. Ook met z'n tweeën is dit een ideale reis- en verblijfcamper. Diesel- en winterbanden zorgen ervoor dat je ook in de winter een prima campervakantie kunt vieren. De garage is bereikbaar via twee kanten, je kunt een dure fiets ook in de garage vervoeren.
Bekijk alle specificaties


Weinsberg Pepper

 • 2 slaapplaatsen
 • 4 personen
€,-
Te huur vanaf 1 april 2023, een super compacte topcamper, vol luxe en splinternieuw, Pepper. Wat een leuke en unieke camper! Met 2 losse lengtebedden en uit te breiden tot 2 persoonsbed. Deze camper is gloednieuw en heeft een lengte van 6.75 meter en is met 2.10 meter breed echt heel compact. En voor de zekerheid een TV met satelietschotel en een standairco.De nieuwe 9-traps Wandler automaat van Fiat in combinatie met 160 PK pak je elke berg met gemak en tour je met alle plezier naar Zuid Europa.
Bekijk alle specificaties


Easy Rider off the Grid met daktent

 • 4 slaapplaatsen
 • 4 personen
€,-
Kun je niet kiezen tussen een tent of een camper... huur dan onze camper met daktent! Een heerlijke camper om mee te reizen, supercompact met 6 meter lengte, eindeloos in het wild camperen, wat wil je nog meer. Deze camper is nieuw en heeft een prachtige daktent. Knaus bouwt duurzame en robuuste campers. De daktent is helemaal open te ritsen, waarbij je én een mooi uitzicht hebt én je ook bij warme nachten prima kunt ventileren. De daktent is geschikt voor kinderen, er zit verlichting in en een mogelijkheid om via USB de telefoon op te laden
Bekijk alle specificaties


Easy Rider Family

 • 4 slaapplaatsen
 • 4 personen
€,-
Deze royale buscamper heeft 4 slaapplaatsen en rijdt heerlijk. Door de automaat is het echt heel ontspannen cruisen. De motor heeft een flink vermogen, je kunt er dus prima de bergen mee in. Met een simpele beweging heb je twee extra slaapplaatsen, knus bovenin. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat je altijd stroom hebt zonder op een camping te hoeven staan. Met deze camper wil je blijven reizen!
Bekijk alle specificaties

Ventoux, California Beach

 • slaapplaatsen
 • 4 personen
al vanaf; €95,-
De Ventoux is het lievelingetje van de camperaar die overal wil komen, overal wil overnachten, snel en vooral comfortabel wil rijden. Wat een heerlijke camper! Een fijne automaat, muisstil, comfortabel touren met 5 personen en in een handomdraai vier (!) slaapplaatsen.
Bekijk alle specificaties

Family Home

 • 6 slaapplaatsen
 • 6 personen
€,-
Dit is een prachtige familiecamper voor het echte werk. Maar liefst zes personen kunnen hier comfortabel in reizen en slapen. Ideaal voor grote families of vakanties met vrienden. Er zit dan ook een grote koelkast in en een vriezer. Airconditioning in de hele camper. Lekker voor in de zomer. Je moet dan wel aan de stroom staan. 
Bekijk alle specificaties

Easy Rider XL off the grid

 • 3 slaapplaatsen
 • 4 personen
€,-
Dit is onze grootste buscamper wat betreft de lengte. Er zijn zitplaatsen voor vier personen en twee slaapplekken. Een mooie comfortabele camper die je overal brengt waar je heen wilt. Uitgerust met een soepele automaat en een pittige motor. Omdat er een zonnepaneel gemonteerd is met een extra accu, kun je wekenlang wild camperen zonder dat je een camping op hoeft te zoeken! Uitgerust met een trekhaak en een wegdraaibare fietsendrager voor elektrische fietsen,. (max 48 kg voor twee fietsen)
Bekijk alle specificaties