Niets zo mooi als Noorwegen met de camper!

Reizen met een camper is een van de leukste manieren om Noorwegen te ontdekken. Het land heeft een uitstekend wegennet en onze compacte campers kunnen op bijna alle plaatsen komen waar je ook met de auto kan komen. Eenmaal aangekomen in Noorwegen, kun je kiezen uit een groot aantal campings, van basic tot luxe, gelegen op de meest prachtige plekken. Wist je trouwens dat je in Noorwegen overal vrij mag kamperen? Dat is nog eens tof. Mooi plekje gevonden? Geen stress dat iemand je midden in de nacht wegstuurt. Ze noemen dat het allemansrecht. Zolang je maar niemand lastig valt.

Al onze campers zijn uitgerust met een Noorse tolbadge. Er zijn best veel tolwegen of kleine veerpontjes waar je niet contant of met een kaart kunt betalen. Er is daar een optische tol controle. Met de tolbadge hoef je daar geen zorgen over te maken. Bij terugkomst rekent Topcamperverhuur de gereden tol met je af.

Noorwegen staat bekend om zijn schitterende natuur: bergen, fjorden, bossen en meren. Tijdens je reis kun je onder andere de bergen van Rondane National Park bezoeken, een wandeling maken in de buurt van de Trollveggen of de Geirangerfjord bekijken. Daarnaast is Noorwegen ook een geweldige bestemming voor avonturiers.  Of je nu houdt van wandelen, fietsen, vissen, zwemmen of raften, voor ieder wat wils! En kun je je iets mooiers voorstellen dan genieten van het adembenemende Noorderlicht vanuit je camperbed!?

Tot slot, als je van lekker eten houdt zul je versteld staan ​​van de culinaire ervaringen die Noorwegen te bieden heeft. Geniet van de lokale gerechten en natuurlijk de verse vis!

Dus ben jij klaar voor deze unieke ervaring vol avontuur, ontspanning en prachtige natuur? Boek dan een van onze luxe campers, stippel je route uit en maak je klaar voor de reis van je leven!

Ontdek de vrijheid van een topcamper

Boek direct jouw vakantie