Kies je camper

Waar je ook heen gaat, wij hebben een camper die bij je past. Kies maar.

Chausson Family Topper

 • 5 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €145,-
Onze nieuwe trots, de superluxe 5- persoons familiecamper! Wat rijdt deze camper heerlijk, een automaat met 170 pk. Modern ingericht, grote koelkast, een supergrote garage en een royaal lengtebed. Het elektrische hefbed biedt plaats aan 2 personen, de vijfde persoon kan slapen op de ingeklapte dinette. Een royale badkamer waarin je de wand kunt omdraaien, zodat je een mooie douche hebt. Ook met z'n tweeën is dit een ideale reis- en verblijfcamper. Diesel- en winterbanden zorgen ervoor dat je ook in de winter een prima campervakantie kunt vieren. De garage is bereikbaar via twee kanten, je kunt een dure fiets ook in de garage vervoeren.
Bekijk alle specificaties

Carado T338

 • 2 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf:130 €130,00,-
Wij houden van compact en flexibel. En dat is deze camper ten voeten uit.... én super luxe! Deze nieuwe luxe camper heeft 2 slaapplaatsen en rijdt heerlijk. De motor heeft een flink vermogen van 140 PK, mét automaat. Je kunt er dus prima de bergen mee in. Wat is de grote koelkast een verademing, die stop je boordevol voor je lange reis. Genoeg water bij je voor het douchen in de ruime douchecabine. Deze camper is gloednieuw en heeft een lengte van 6.95 meter en heeft een hele royale garage. En voor de zekerheid een TV met satelietschotel.
Bekijk alle specificaties

Easy Rider XL Premium

 • 3 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €115,-
Waarom Premium? Ga er maar eens inzitten.. zo ruim, zo'n ideale indeling, erg luxe uitgerust, prachtige lengtebedden... en lekker touren met de automaat. Deze camper is echt een plaatje van binnen en van buiten. Geschikt voor lange mensen vanwege de stahoogte (2.12 meter) en de lange bedden (1.99 meter)
Bekijk alle specificaties

Easy Rider off the Grid met daktent

 • 4 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €115,-
Kun je niet kiezen tussen een tent of een camper... huur dan onze camper met daktent! Een heerlijke camper om mee te reizen, supercompact met 6 meter lengte, eindeloos in het wild camperen, wat wil je nog meer. Deze camper is nieuw en heeft een prachtige daktent. Knaus bouwt duurzame en robuuste campers. De daktent is helemaal open te ritsen, waarbij je én een mooi uitzicht hebt én je ook bij warme nachten prima kunt ventileren. De daktent is geschikt voor kinderen, er zit verlichting in en een mogelijkheid om via USB de telefoon op te laden
Bekijk alle specificaties

Easy Rider Compact

 • 2 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €99,-
Je kunt in deze buscamper prima met zijn vieren zitten, maar er zijn twee slaapplaatsen. Hij is dus net iets kleiner dan de Easy Rider XL. De lengte is 6 meter, eenvoudig te manouvreren in de stad, op de camping of de kleine weggetjes in Italië. Helemaal handig is de fietsendrager. Daarmee neem je twee fietsen met gemak mee op reis. Wat zo ideaal is, is het lengtebed, heerlijk languit liggen!
Bekijk alle specificaties

Easy Rider Family

 • 4 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €115,-
Deze royale buscamper heeft 4 slaapplaatsen en rijdt heerlijk. Door de automaat is het echt heel ontspannen cruisen. De motor heeft een flink vermogen, je kunt er dus prima de bergen mee in. Met een simpele beweging heb je twee extra slaapplaatsen, knus bovenin. Het zonnepaneel zorgt ervoor dat je altijd stroom hebt zonder op een camping te hoeven staan. Met deze camper wil je blijven reizen!
Bekijk alle specificaties

Ventoux, California Beach

 • slaapplaatsen
 • 4 personen
€95,-
De Ventoux is het lievelingetje van de camperaar die overal wil komen, overal wil overnachten, snel en vooral comfortabel wil rijden. Wat een heerlijke camper! Een fijne automaat, muisstil, comfortabel touren met 5 personen en in een handomdraai vier (!) slaapplaatsen.
Bekijk alle specificaties

Family Home

 • 6 slaapplaatsen
 • 6 personen
Al vanaf: €130,-
Dit is een prachtige familiecamper voor het echte werk. Maar liefst zes personen kunnen hier comfortabel in reizen en slapen. Ideaal voor grote families of vakanties met vrienden. Er zit dan ook een grote koelkast in en een vriezer. Airconditioning in de hele camper. Lekker voor in de zomer. Je moet dan wel aan de stroom staan. 
Bekijk alle specificaties

Easy Rider XL off the grid

 • 3 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €115,-
Dit is onze grootste buscamper wat betreft de lengte. Er zijn zitplaatsen voor vier personen en twee slaapplekken. Een mooie comfortabele camper die je overal brengt waar je heen wilt. Uitgerust met een soepele automaat en een pittige motor. Omdat er een zonnepaneel gemonteerd is met een extra accu, kun je wekenlang wild camperen zonder dat je een camping op hoeft te zoeken! Uitgerust met een trekhaak en een wegdraaibare fietsendrager voor elektrische fietsen,. (max 48 kg voor twee fietsen)
Bekijk alle specificaties

Easy Rider XL off the grid nr 5 handgeschakeld

 • 2 slaapplaatsen
 • 4 personen
Al vanaf: €110,00,-
De buscamper, onze nummer 5 off the grid. Met een fantastisch groot bed en veel binnenruimte. Een modern interieur met alles binnen handbereik. En ermee rijden..... een makkie. Een heerlijke soepele motor, voldoende pk s en heel overzichtelijk. Handgeschakeld. Achterop de camper is een fietsendrager op de deur geplaatst geschikt voor 2 fietsen met maximaal 35 kg aan totaal gewicht. Of je plaatst een fietsendrager op de trekhaak voor de elektrische fietsen.
Bekijk alle specificaties