Over ons

Aantal personenAantal personen?
KalenderWanneer wil je weg?
Zoek in camperaanbod
Hey camperliefhebber!
Wij zijn Ineke en Hans, camperfanaten in hart en ziel. Op vakantie met de camper is voor ons niet zomaar een hobby, het is een levenslange passie. Al meer dan vijftien jaar trekken we er fanatiek op uit met onze familiecamper. Onze kinderen Niels, Noré en Pim delen ons enthousiasme en gaan graag mee op onze avonturen.
Of het nu gaat om het verkennen van tien verschillende plekken in drie weken tijd of een weekje op pad met de fietsclub, wij genieten van elke reis en de afwisseling die het reizen met een camper ons brengt. Ook houden we enorm van de flexibiliteit van een camper: vertrekken en aankomen wanneer het jou uitkomt, je bent in no-time op weg!
Het verhuren van campers is voortgekomen uit onze eigen passie. We ontdekten dat we zoveel vreugde en voldoening haalden uit onze eigen camperavonturen, dat we dit gevoel graag wilden delen met anderen. Het is voor ons dus meer dan een bedrijf; het geeft ons een kick om huurders blij te zien met onze campers, snel hulp te bieden als er onderweg iets gebeurt en te genieten van de prachtige reisverhalen bij terugkomst. Bovendien brengt het dagelijks werken met campers ons veel plezier.
Ons doel is om jou net zoveel te laten genieten van een campervakantie als wij dat doen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we begrijpen hoe belangrijk het is om onbezorgd van je vakantie te kunnen genieten. We hopen dat jouw ervaring net zo geweldig zal zijn als die van ons.
Veel plezier en natuurlijk een prachtige reis
Hartelijke groeten,
De familie van Wieringen